sâmbătă, 18 decembrie 2010

Stingerea luminii - lipsa vederii

Generalul Kennedy povesteste istoria unui arab caruia intr-o noapte i s-a facut foame, a aprins o lumanare si a luat o curmala. Avea viermi in ea, asa ca a aruncat-o si a luat o a doua curmala. Si aceasta avea viermi, la fel si a treia. Atunci a stins lumanarea si a mancat-o pe a patra. Decat sa infruntam realitatile neplacute, preferam sa ramanem in intuneric. Nu doar arterele se pot achiloza in organismul unui om, ci si perspectiva lui spirituala poate deveni greoaie si inflexibila.

Noi, cei ce formam Biserica, putem alege sa stingem lumina si sa ramanem in intuneric in ce priveste modul in care Dumnezeu lucreaza astazi. Astfel, nu trebuie sa infruntam realitatile neplacute. Fiind in intuneric si eu mi-am mancat 'portia mea de curmale cu viermi' in ultimii ani... Astazi, nu mai sunt multumit cu intunericul, nici cu fructele cu gust ciudat :D

Un comentariu:

  1. curmala cu proteine:)) trist e ca noi mancam viermi cu cirese la lumina soarelui si nu stim niciodata ce-am mancat ... cine citeste, sa inteleaga!:)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)