sâmbătă, 16 aprilie 2011

Max Lucado vs ... Chicken Invaders 4 ?!?


Probabil vei spune, dragul meu cititor, ce fel de articol mai e şi acesta. Într-adevăr, e destul de ciudat un astfel de subiect. Oare există o legătură între Max Lucado și un joc electronic oarecare?
I-am promis lui Max ieri, când i-am luat în mâini cartea „El încă dă pietre la o parte”, c-o să o citesc până la sfârșitul zilei. În timp ce citeam, fiind în clasă, un coleg a venit lângă mine cu laptopul său și a început să se joace un joc pe calculator. Acel joc era Chicken Invaders 4. Ce-i drept, și eu eram fascinat de acest joc plin de viață(sau moarte?!?). Așa că, vă dați seama ce am făcut... am lăsat cartea deoparte și am început să-l urmăresc pe acest coleg al meu cum se joacă. Trebuie să recunosc că era foarte captivant(în cele din urmă mi-a pus pe stick jocul). Totuși, am realizat un lucru. Max Lucado striga disperat după mine din interiorul cărții, căci avea să-mi spună niște lucruri foarte interesante. L-am trădat!!! Iuda, ce sunt! Dar, pentru că „sunt un creștin model”(câtă modestie!), am ascultat până la capăt ce a avut să-mi spună.

E destul de interesant faptul că, deși avem anumite priorități ridicate(niște priorități bune, desigur!), totuși se întâmplă să le neglijăm adesea... și în locul acestora să punem lucruri care nu sunt de o asemenea importanță și de o asemenea valoare. Sunt sigur că și tu te-ai confruntat cu astfel de lucruri. Totuși, în ciuda acestor lucruri, putem să ne schimbăm. Putem să ne stabilim niște priorități pe care să le respectăm cu sfințenie. Dar, pentru aceasta(și nu numai!), avem nevoie de călăuzire DIVINĂ! Așa că, sfatul meu pentru tine este să te lași călăuzit de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu. O să vezi ce lucruri minunate o să se petreacă în viața ta. Te asigur de acest lucru.

Ce faci cu prioritățile tale? Ți se întâmplă să le neglijezi?

Stoica Timotei