miercuri, 2 decembrie 2009

Esti pregatit sa te intalnesti cu Dumnezeul tau?

 
Ieri am fost in Sebes(langa Fagaras) toata ziua. Impreuna cu tinerii din grupul din care fac si eu parte(Imago Dei) am fost invitati sa petrecem o zi cu tinerii de la Fagaras de la biserica Baptista. Am mers impreuna la o cabana de la Sebes unde am avut o partasie frumoasa. Cantece, rugaciune, jocuri, discutii etc.

Am avut nevoie de asa ceva, dupa o perioada de 8 saptamani in care am fost departe de acesti tineri pe care ii pot numi prieteni si pe care ii iubesc foarte mult. Aseara, fiindca am venit foarte obosit, m-am pus in pat sa dorm. Azi dimineata, cand m-am trezit, am vazut 2 apeluri nepreluate. Unul din ele era de la Flavius Borcea(liderul nostru) si am hotarat sa il sun. Am aflat o veste foarte trista care m-a socat enorm de mult.

Aseara, o parte din tinerii care au plecat putin mai tarziu de la cabana, au avut un grav accident de circulatie. Nu stiu foarte multe detalii, dar stiu ca o fata a murit in urma accidentului:(. Despre ceilalti care erau in masina cu ea inca nu stiu ce s-a intamplat. Doresc sa va rugati pentru ca Dumnezeu sa mangaie sufletele intristate si doborate in urma acestei mari incercari. Dumnezeu sa intareasca si sa mangaie familia indoliata...



Dragul meu, nu stiu cand Domnul va hotari sa ma ia si pe mine de pe acest pamant. Nu stiu cand Domnul va hotari sa te ia pe tine de pe acest pamant. Nu stiu nici modul in care o va face. Dar stiu ca EL va judeca lumea cu dreptate. Stiu ca daca inca de pe acest pamant am hotarat sa IL urmez pe EL si sa imi dedic intreaga viata in MANA LUI, EL ma va primi la EL, iar daca nu va fi asa, voi plange o vesnicie intreaga.


Te rog nu uita: nu are rost sa ne irosim viata pe lucruri de nimic. Haide sa le investim pentru vesnicia noastra. Ieri, aceasta tanara a fost luata la cer. Astazi poate eu voi fi luat de pe acest pamant. Maine poate vei fi luat tu. 

Unde iti vei petrece vesnicia?