marți, 24 noiembrie 2009

Sunt pescar, dar nu am darul de a pescui?!?

Daca intelegi engleza, te rog sa privesti acest clip si sa transpui aceste ganduri care sunt prezentate, in viata unui crestin. In loc de pescuit sau pescar sa te gandesti la cresti si lucrarea crestinului.:)

Cadouri cu impactCadouri cu impact (click pentru a intra pe site). Acesta este un site pe care vi-l recomand tuturor. Suntem in ajunul lunii cadourilor, probabil multi dintre noi deja ne gandim ce cadouri frumoase sa facem celor dragi, si inca nu ne-am hotarat. In acest magazin online gasesti cadouri extraordinare, la preturi exceptionale. Varietatea produselor contine o gama mare, pe diferite teme: dragoste, prietenie, profesori, sefi, cu dedicatie, sarbatorile de iarna, 1-8 martie, spirituale, casatorie si multe altele.

Desigur ca aveti si avantaj. Puteti obtine 10% reducere din comenzile dumneavoastra. Cum se face acest lucru? Nimic mai mult decat introducerea unui cod care sa activeze reducerea de 10% si la sfarsitul comenzii, la nota finala sa precizezi Stoica Timotei, Bucuresti.

Codul de reducere 10% al comenzii este ccpx001107.

Sper sa va placa:)


Stoica Timotei