sâmbătă, 23 iulie 2016

Gabi și Raluca, nu Gabi vs. Raluca



Nu-mi vine să cred! Deja a trecut o săptămână (și câteva ore!!) de când v-am semnat sentința în fața ofițerului de stare civilă!
Repede trece timpul, dar și noi odată cu el. Mă gândeam să vă scriu (doar) câteva rânduri... sper să nu-mi dispară inspirația...

Gabi, a fost o zi când m-ai sunat și mi-ai spus că-ți place de Raluca... Apoi a urmat o altă zi când m-ai sunat și mi-ai spus că vorbești cu Raluca, și că trebuie să am grijă să-mi cam țin gura închisă... mai ales pe strada Cloșca. A venit și ziua în care m-ai sunat și mi-ai spus că vreți să vă căsătoriți. Parcă atunci m-am mai dezmeticit puțin. Dar, până să mă dezmeticesc cu totul, a sosit ziua când m-ai sunat din nou și mi-ai spus c-ați făcut rezervările la restaurant. Mai știi ce te-am întrebat?
- Bă Gabi, dar Raluca știe?

Și-au mai trecut câteva zile, și-am ajuns și noi la Sibiu. M-ai pus să-ți semnez sentința. N-am refuzat. Chiar nicio reținere n-am avut. Am semnat sentința cu bucurie. Hotărârea voastră de a vă uni viețile va trebui să vă urmeze întreaga viață. Sper să fie o sentință la o viață plină de binecuvântări. Sper să fie o sentință la o viață plină de semnificație. Sper să fie o sentință la o viață plină de har. Sper să fie o sentință la o viață plină de prezența Domnului în căminul vostru.
Nu uita, nu e Gabi împotriva (vs.) Raluca, ci Gabi și Raluca. Când lucrurile nu o să fie prea roz, VĂ ROG, nu uitați lucrul acesta. Nu sunteți unul împotriva celuilalt, ci unul pentru celălalt.
Ăsta-i un alt sfat pe lângă cele oferite deja. Probabil vor urma și altele... ce probabil?!? CU SIGURANȚĂ!
Îmi place să cred că în același timp în care vă spun vouă lucrurile astea, mi le spun și mie.

Domnul fie cu voi și în voi!
Bucurați-vă unul de altul și fiți o binecuvântare unul pentru celălalt!

Să ne (re)vedem cu bine! :)