luni, 6 septembrie 2010

Who am I - Casting Crowns

De ce anume este nevoie pentru trezire?

Acest articol vine in urma unei intamplari in urma cu cateva zile. Sambata seara, cand ne-am intors din satul Comani(Draganesti-Olt), fiind obositi, unii dintre noi ne-am pus sa dormim. La un moment dat am fost trezit intr-un mod 'minunat'. A fost turnata apa peste mine din belsug. Am stat putin si m-am gandit la ceea ce s-a intamplat. Poate vi se pare ciudat, dar in acea clipa mi s-a parut ca aud o voce care imi spune ca vrea sa invat ceva foarte important din acea intamplare si sa nu ma supar deloc. Am stat si am meditat la aceste lucruri, dupa care am inteles...

Pe calea credintei Dumnezeu foloseste si oameni pentru a ne tine treji, pentru a ne ajuta sa veghem. Chiar daca uneori metodele folosite nu sunt prea placute(pentru moment), ele sunt tot spre binele nostru. Dumnezeu vrea sa veghem... Ma gandesc, daca ar fi fost un astfel de om care sa ii trezeasca pe ucenicii adormiti din gradina Ghetsimani, in noaptea prinderii Domnului Isus... Multe alte exemple imi vin in minte, in urma acestei intamplari.

Ceea ce vreau sa iti spun, dragul meu cititor, este ca Dumnezeu ne cere sa veghem. Si de multe ori acest lucru este foarte greu. Tocmai de aceea, uneori, Dumnezeu se foloseste si de frati de-ai nostri pentru a ne trezi, pentru a ne ajuta sa ramanem veghetori. Chiar daca uneori metodele pe care ei le folosesc nu sunt placute noua, ne sunt utile.

Ce metode foloseste Dumnezeu pentru a te face sa veghezi?
Doamne, ajuta-ne sa veghem!:)

Stoica Timotei

Poze din evanghelizarea din Comani, Draganesti-Olt

Vreau sa atasez cateva poze din aceasta evanghelizare despre care am vorbit in articolul precedent, in acest articol:D