sâmbătă, 27 iunie 2009

O inima curata...

O inima noua...

In acest articol vreau sa postez doar o scurta rugaciune a unui om al lui Dumnezeu pe nume Traian Dorz. Am auzit de curand aceasta rugaciune si m-a impresionat foarte mult. De aceea sper ca si tie, cititorule, sa iti placa.

In aceasta rugaciune, Traian Dorz spunea astfel: "Doamne, ia-mi inima aceasta de carne plina de ura, manie, pofte, imoralitate, plina de pacat. Ia-mi aceasta inima si nu mi-o mai da niciodata inapoi. In schimbul acestei inimi da-mi o inima noua plina de dragoste, plina de pace, plina de bunatate, plina de roada Duhului Sfant. Da-mi aceasta inima si nu mi-o mai lua niciodata inapoi!"

Ce rugaciune frumoasa!

Aceasta este si dorinta mea in primul rand pentru mine, iar mai apoi si pentru tine.

Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Stoica Timotei

Schimba-mi inima/Change my heart, Oh GOD




Da chiar in curand il vom vedea pe REGELE

Ierusalimul ceresc - Cetatea Eterna


Pentru ca am vorbit despre moarte, despre parasirea acestui pamant, mi-am adus aminte de o marturie pe care fratele Richard Wurmbrand a spus-o imediat dupa ce comunismul din Romania a fost distrus.

Spunea ca era intr-o celula cu un om foarte batran, bolnav si credincios. Acest om pe patul de moarte, in ultimile sale clipe a spus aceste cuvinte memorabile: "Vad Ierusalimul Ceresc! Vad Patria Cereasca! Este prea frumoasa! Sa nu o pierdeti!"

Niste cuvinte care atunci cand le-am auzit m-au cercetat foarte tare.

Dragul meu cititor, nu iti garantez ca te vei mai trezi de dimineata, nu iti pot garanta ca vei mai trai o zi, o saptamana, o luna, un an, 10 ani. Nu stiu cat vei mai trai si cat voi mai trai. Dar stiu un lucru: Dupa felul in care mi-am trait viata pe acest pamant va fi determinata vesnicia mea.

Ce alegi?

Cetatea Eterna/Ierusalimul Ceresc sau Iadul/Iazul de foc?

Doamne ajuta-ne sa fim pregatiti pentru intalnirea cu TINE!

Stoica Timotei