sâmbătă, 12 septembrie 2009

Flavius


In acest articol vreau sa va vorbesc despre un prieten adevarat. Acest tanar l-am cunoscut in urma cu cativa ani. El este pastor la Biserica Crestina Baptista din Marsa si la Biserica Crestina Baptista din Avrig. Numele lui este Flavius. Imi permit sa ii spun pe nume, desi este cu 8 ani mai mare ca mine si TREBUIE RESPECTAT. Vorbind despre el, o sa ii spun pe nume si nu cred ca este din cauza lipsei de respect, ci din cauza faptului ca il consider un prieten adevarat.

Oricat de mult as incerca sa ma folosesc de cuvinte, nu as putea sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut el pentru mine. A fost si este o binecuvantare pentru mine si, tin sa precizez, o binecuvantare foarte mare.
In urma cu doi ani si aproape jumatate eram foarte descurajat din cauza faptului ca vreau sa Ii slujesc lui Dumnezeu, dar nu stiam cum. Flavius a jucat un rol semnificativ in descoperirea darurilor mele spirituale si Ii dau slava lui Dumnezeu pentru acest lucru(si nu numai).

Totusi, binecuvantarea Domnului pentru mine prin el nu s-a oprit doar aici, ci a continuat.
Cand am avut nevoie de un mesaj de incurajare, fara sa vorbesc cu el, in indemnul care ni-l dadea noua tinerilor, sau chiar in adunarea cu biserica, primeam incurajarea de care aveam nevoie. Cand aveam nevoie de cercetare, cuvintele pe care Dumnezeu i le punea pe buze erau ceea ce aveam nevoie.

Pentru ca titlul blogului este "Omul de care se foloseste Dumnezeu", vreau sa va spun ca Flavius este unul din acesti oameni.

Probabil acum te intrebi de ce si acest articol... Astazi, 12.09.2009, Flavius isi aduce amine ca in urma cu mai mult ani intr-o astfel de zi a venit pe acest pamant. Da, astazi este o aducere aminte a zilei lui de nastere. Doresc ca Dumnezeu sa il binecuvinteze cu tot ce are lipsa si nevoie si sa il ajute ca in tot ceea ce face, NUMELE DOMNULUI sa fie slavit si laudat.

Flavius, folosindu-ma de aceasta oportunitate, vreau sa iti spun un sincer si calduros:"La multi ani impreuna cu Domnul!"

Stoica Timotei