miercuri, 1 septembrie 2010

Let The Waters Rise

O singura cale(melodie)

O singura cale

Scriptura ne spune ca exista doar o singura cale care ne duce spre cer. Desi multe cai pot parea bune omului, in cele din urma toate duc la moarte. Care este acea singura cale care ne duce spre cer?

In evanghelia dupa Ioan 14:6 ne sunt relatate cuvintele Domnului Isus, care a spus: "Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine."

Vrei sa ajungi la TATAL? Vrei sa ajungi sa iti petreci o vesnicie intreaga alaturi de Dumnezeu, laudanu-L mereu pe EL si bucurandu-te de EL, in Rai? Daca da, atunci vreau sa stii ca trebuie sa IL accepti pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor al vietii tale. Ce inseamna aceasta?

Dupa ce Domnul Isus a inviat si S-a aratat si ucenicului 'necredincios', Toma, acest ucenic I'a spus : "Domnul meu si Dumnezeul meu." Toma L-a recunoscut pe Domnul Isus Hristos atat ca Domn al vietii sale(conducator), cat si ca Dumnezeu(mantuitor/salvator).

Oare viata ta este condusa de Dumnezeu, sau este condusa de placerile tale?

Nu uita... este doar o singura cale: Domnul nostru Isus Hristos:)

Stoica Timotei

One Way... Jesus


One Way from Brian Beck on Vimeo.

Placut, dar nu bun... bun, dar nu placut?

Incepand de cateva zile mi'a venit un gand in minte care nu mi'a dat pace nici pana in acest moment. Tocmai de aceea am hotarat sa il impartasesc cu voi.

Sunt lucruri in viata noastra care ne plac, dar nu sunt bune... stiai asta?
 E posibil sa iti placa un anumit sport, sa folosesti anumite lucruri care sunt indispensabile... dar daca te atasezi prea mult de ele... oare este un lucru bun?
Mai rau decat atat, sunt lucruri rele care ne plac de foarte multe ori... ne place sa le facem... sa radem de altii in public/particular, sa barfim, sa mintim, sa avem un vocabular 'cool', si lista aceasta as vrea sa o completezi tu cu lucrurile pe care le faci(iar aici e nevoie sa fii cat se poate de sincer cu tine... chiar iti recomand aceasta, mai ales ca nimeni din jurul tau nu stie care este raspunsul la aceste intrebari)... Ne place sa facem aceste lucruri rele(desi nu ne place sa recunoastem)... lucruri care nu sunt bune...

Mai exista unele lucruri bune, care nu ne plac. Aici as vrea sa iti spun ca chiar in cazul mancarurilor... exista anumite mancaruri bune care noua, desi ele sunt bune, nu ne plac... dar sunt lucruri bune/necesare noua, chiar daca nu ne plac... as vrea sa te gandesti la aceste lucruri si sa iti faci chiar o lista cu ele...

Ce vrei sa faci de acum incolo?... Nu raspunde imediat... mediteaza;)

Stoica Timotei