marți, 24 mai 2011

Adio blogareala? Da... adio, deocamdata!

Ce se intampla atunci cand incerci sa faci bine si de fapt, prin acel lucru pe care ai vrut sa il faci cu o motivatie buna, se intampla sa produci mai mult rau decat bine?
Ei bine, cam aceste lucruri mi s-au intamplat mie in urma postarii ultimului articol. Astazi am fost sunat de o anumit persoana care mi-a dat niste sfaturi care m-ar feri de anumite necazuri pe care mi le-ar pricinui articolul precedent. Am luat aminte la ceea ce mi s-a spus si am modificat lucrurile care au produs mari tulburari.
In acest articol, vreau sa-mi cer iertare fata de toti cei care s-au simtit ofensati de continutul articolului precedent.

Totusi, in urma acestor framantari pe care le-am avut si pe care inca le mai am, am luat o hotarare, si anume sa renunt la 'blogareala'(cel putin pentru o perioada necunoscuta de timp).

Poate ca intr-adevar asa este. Mai mult rau am facut prin acest articol, prin acest blog, decat bine. Multumesc totusi tuturor acelor tineri pe care nu ii cunosc si care mi-au trimis emailuri de apreciere si de incurajare in urma ultimului articol. Totodata, multumesc si voua, celorlalti, care v-ati abonat la acest blog. Nadajduiesc sa luati doar ce este bun, daca este ceva bun pe aici.

Asa cum spunea Rick Warren cu privire la cartea Biserica condusa de scopuri : "Citeste aceasta carte cum mananci pestele: alegi carnea si arunci oasele " (parafrazare), asa spun si eu cu privire la continutul acestui blog. Probabil ca nu tot ce gasesti pe el este ziditor si de folos, dar ia doar ceea ce iti este de folos... restul nu-l baga in seama.

Probabil acum vei spune ca am intrat in pielea victimei si urmaresc sa ma autovictimizez, pentru a cauta aprecierea cititorului. Nu este aceasta motivatia mea. Pur si simplu am imi doresc sa ma justific in fata ta de ce renunt(pentru moment) la blogosfera.

Imi este greu sa renunt, dar momentan pentru mine acest lucru este necesar. Nu vreau sa inchei acest articol intr-un mod negativist, ci vreau sa ramai incurajat de urmatoarea cantare, care este una din preferatele mele:

 
Dumnezeu sa va binecuvanteze! :)