vineri, 26 iunie 2009

Moartea...

Astazi am primit o veste care m-a intristat foarte tare. Fratele Viorel Ispas, domiciliat in Avrig judetul Sibiu a parasit acest pamant plecand la cele vesnice. Am auzit aceasta veste si pe de o parte eram trist pentru ca nu mai este printre noi, dar pe de o parte eram bucuros pentru ca stiam unde s-a dus.

Pentru un crestin cerul se numeste "ACASA". De aceea, sunt sigur ca fratele Viorel a plecat ACASA. Astazi s-a nascut in mine o dorinta, si anume sa il pot revedea pe fratele Viorel. Da, sunt sigur ca este posibil. Doar ca trebuie sa indeplinesc o conditie care o gasesc scrisa in Biblie si care spune astfel:

"Fii credincios pana la moarte si-ti voi da cununa vietii!"

De aceea pot confirma cu toata inima aceasta maxima pe care am auzit-o cu ceva timp in urma(Doi crestini niciodata nu se vor intalni pentru ultima data).

Astazi mi-am adus aminte ca omul este trecator si ca tot ce este pe acest pamant este trecator. De aceea noi trebuie sa fim pregatiti pentru ca nu stim ziua, ora, minutul, secunda cand Dumnezeu va spune STOP.

Ma rog ca Dumnezeu sa ne faca sa intelegem mai bine aceste lucruri si sa le luam in serios. Cu pocainta nu este de glumit. De aceea m-as bucura ca sa ma intalnesc cu tine, cititorul acestui articol(daca nu pe acest pamant), acolo in ceruri, laudandu-L si slavindu-L pe Dumnezeu.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Stoica Timotei