duminică, 5 septembrie 2010

Dumnezeu iubeste Oltenia:)

Dragul meu cititor, vreau sa iti spun ca Dumnezeu iubeste Oltenia:)... De fapt Dumnezeu iubeste fiecare om de pe acest pamant. De ce spun asta? Pentru ca Ioan 3:16 ne spune astfel: "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat L-a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica."

In ziua de sambata, 04.09.2010 am fost impreuna cu tinerii Imago Dei la o evanghelizare in satul Comani, langa Draganesti Olt. Acolo ne'am intalnit cu cativa prieteni care au ajuns pe acolo cu cateva zile inaintea noastra. Mergand pe strada, impartind invitatii si vorbind cu oamenii despre Dumnezeu, vreau sa va spun ca am ramas foarte placut surprins de felul in care oamenii raspund la Evanghelie... Am ramas incurajat de Dumnezeu chiar si prin felul in care au raspuns oamenii...

Vreau sa va spun ca Dumnezeu a lucrat... si a lucrat intr-un mod cat se poate de minunat. Samanta(Cuvantul Sau) a fost plantata. El este Cel ce face sa creasca si sa dea rod. De aceea, te invit si pe tine dragul meu cititor, uneste-te cu noi in rugaciune pentru aceasta zona a tarii, pentru oamenii din aceste locuri... sa IL cunoasca pe Dumnezeu si sa fie mantuiti.

"Daca nu poti sa te rogi, roaga-te!"

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Stoica Timotei

La multi ani, Gabi!:)



Astazi este o zi foarte speciala pentru chipesul tanar din poza, prietenul meu cel bun, Gabi. Prin harul lui Dumnezeu a ajuns astazi sa implineasca 18 ani... intr-un cadru cat se poate de minunat. Despre ce este vorba? Intrebati-l pe el. Ma bucur pentru felul minunat in care Dumnezeu lucra in viata lui. Spun lucra pentru ca inca in viata lui se vede procesul de schimbare. Ma bucur de dorinta pe care o are de a-L lauda pe Dumnezeu. Stiti ceva?... M-as bucura daca ar fi de acord sa isi scrie marturia si sa imi permita sa o public pe blog. Dumnezeu a lucrat intr-un mod minunat in viata lui. Nu scriu acest articol pentru a il pune pe el in centrul atentiei, desi este ziua lui... de fapt este o zi pe care a primit-o din partea lui Dumnezeu. Vreau sa iti spun, dragul meu cititor, ca mare este Dumnezeul nostru si este intr-adevar vrednic de lauda. Merita sa traim pentru EL...

Gabi, vreau sa stii ca ma bucur pentru felul in care Dumnezeu a lucrat si inca mai lucra in viata ta si, pe langa toate celelalte nevoi ale tale, vreau sa stii ca imi doresc ca Dumnezeu sa te ajute sa iti duci credinta pana la capat si focul care s-a aprins in tine pentru a-L sluji pe Dumnezeu, sa nu se stinga. Dumnezeu sa iti dea putere!



Cu mult drag si respect deosebit,

Stoica Timotei :)