luni, 15 septembrie 2014

Aniversare - 1 an



Sunt foarte emoționat acum, când scriu aceste câteva cuvinte, încât am impresia că mă aflu într-o sală plină de oameni care abia așteaptă să-mi deschid gura, iar eu sunt ca un copil timid, plin de emoții care a uitat și care-i este numele.

De ce sunt așa de emoționat și entuziasmat? Pentru că urmează să scriu câteva cuvinte despre cel mai frumos și plin de noutăți an din viața mea, și nu doar atât, ci și despre cea mai uimitoare, minunată și specială persoană din viața mea.

Ai vreo idee despre ce vorbesc? Nu încă?!? Nu-i bai, o să afli imediat... cu câțiva ani în urmă, „printr-o întâmplare Dumnezeiască” am cunoscut o tânără deosebită și, am început să simt ceva fluturași prin stomac (și nu doar atât!!), care mă-ndemnau să-mi doresc mai mult să o cunosc. Aș spune că de la început am știut că o să fie ceva special, dar cred că aș confunda acest lucru cu speranța. Aveam o mare speranță (sau vis) ca ea să fie persoana cu care o să-mi împart restul zilelor vieții mele. Mă rugam pentru ea de ani de zile, cu toate că nu-i știam numele. La un moment dat i-am scris chiar o scrisoare, cu toate că pe vremea aceea nu-i știam destinatarul...

Nu sunt scriitor, nu am un vocabular foarte bogat, dar pur și simplu nu mai pot ține ceea ce este înlăuntrul meu... e o explozie de sentimente exprimată în cuvinte puține și sărace. Sper doar, să nu umbrească foarte mult realitatea...

Dumnezeu a îngăduit să ne întâlnim, iar mai apoi să ne întâlnim din nou. Au fost momente de îndoială, de frământare, de confuzie, dar toate acestea Dumnezeu le-a pus în drum pentru a mă putea asigura că ea este cea cu care o să îmi petrec restul zilelor vieții mele. Marea mea bucurie este că ea a consimțit și, înaintea stării civile, în fața lui Dumnezeu și în fața martorilor din biserică a răsunat de pe buzele ei un mare „DA!”, spus cu o cât se poate de mare convingere.

De atunci a trecut un an. Un an ciudat. Un an plin de noutăți. Un an plin de provocări. Un an plin de... de toate! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi din acest an, și pentru că mi-ai fost mereu alături. Un an cu dezamăgiri și nereușite,

 dar un an în care m-ai acceptat așa cum sunt,


 și m-ai ajutat să lucrez la minusurile mele.

 Îți mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o porți zilnic, dragoste pe care nu te sfiești să mi-o arăți începând cu cele mai mici și mai banale lucruri. Îmi doresc ca Dumnezeu să mă ajute să te iubesc în fiecare zi, cu o dragoste mereu crescândă.

Te iubesc, draga mea!

P.S. Nu-i așa că-i minunată?


P.S. 2: Piesă care a fost și continuă să fie o încurajare pentru noi, o piesă care are o semnificație aparte pentru noi, cu un mesaj puternic, plin de încurajare: