vineri, 21 august 2009

Motive de rugaciune(2)

Rugati-va pentru pastorii Ghita Ritisan si Ghita Dicoi


Rugati-va pentru Ghita Ritisan si Ghita DicoiLuni, 17 august 2009, in jurul orei 15:30, fratii pastori Ghita Ritisan si Ghita Dicoi mergand spre o conferinta din Brasov au fost implicati intr-un grav accident de masina. Soferul unui microbuz Ford Tranzit a adormit la volan si intrand pe cantra sens i-a lovit frontal.
Fr. Ghita Ritisan are fractură de femur şi de glezna dreaptă, iar fr. Ghita Dicoi este operat avand afectiuni grave la ficat si in zona bazinului.

Va rugam sa-i purtati in rugaciune!

"Accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan acumulate de conducătorul autospecialei Ford Tranzit care a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul Ford care circula regulamentar din sens opus", precizează subcomisarul Mircea Manciulea, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Atât în autoturism, cât şi în microbuz se aflau şoferul şi câte un pasager. Pasagerul din autoturism a fost prins între fiare în urma impactului, fiind necesară intervenţia echipajelor de la Descarcerare. Cei doi şoferi şi cei doi pasageri, toţi în vârstă de aproximativ 40 de ani, au fost duşi de urgenţă la spital. "Conform primelor investigaţii, un pacient este în şoc traumatic şi hemoragic, existând suspiciune de leziune organ intern, acesta urmând să fie operat. Cel de-al doilea pacient are fractură de femur şi de gleznă dreaptă şi rămâne internat în cadrul Clinicii de Ortopedie. Cel de-al treilea pacient are o contuzie toracică şi nu necesită internare iar cel de-al patrulea, o fractură de humerus, rămânând de asemenea internat în cadrul Clinicii de Ortopedie", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Pastor Ghita RitisanGhita Ritisan a fost pastorul fondator al Bisericii Farul din Constanta. Este presedintele fondator al Centrului Roman pentru Studii Transculturale din Constanta.

Pastor Ghita DicoiGhita Dicoi este pastor la Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia


Pentru a vedea de unde este preluat articolul, click pe sursa.

Dumnezeu sa fie un balsam vindecator!