miercuri, 22 decembrie 2010

Funny... scrisoare pentru Mos Craciun

 Pe unul din blogurile pe care am intrat azi, am gasit aceasta 'ciudatenie'... o scrisoare adresata lui Mos Craciun, care mi s-a parut a fi cu o ironie cu bun gust, care prezinta totodata si un adevar crud. Citeste si vei vedea despre ce este vorba.

 

Draga moshu' 2


Buna ziua Mos Craciun. Ai idee cati copii sufera de foame in lumea asta? In schimb tu esti gras si stai toata ziua pe un scaun balansoar din lemn de palisandru la caldura langa semineu. Cunosti tu macar un copil al strazii care nici papuci n-are pe frigul asta ce umbla cu picioarele invelite in zdrente, bagate intr-o punga si legata la capat. Te uiti in buzunar si pe rapoartele financiare si ca venitul anul asta ti-a scazut cu un 8% din ai tai 1500 lei. Te framanti si mai mult citind previziuniile finaciare pe 2011.
Sa sti ca o pierdere care iti cauzeaza griji devine o pierdere dubla. Asa ca nu te ingrijora de ce va fi in ziua de maine, treci mai departe, si nu conteaza ca fondurile pentru cadouri au scazut ci gestul. Spiritul Craciunului e sa daruiesti si sa te daruiesti altora. Bunici venind din cealalta parte a tarii la nepoti cu cadouri la nepoti ce nu valoreaza nici sfert din costul calatoriei se invioreaza vazand zambetele nepotiilor.
In final ti-o spun pe scurt, a darui de fapt la urma urmei inseamna a-ti darui.

Sarbatori fericite, mosu si sa dea Dumnezeu s-auzim de bine!


Sursa(Click aici)