sâmbătă, 7 mai 2011

Ai grija ce'ti doresti... s-ar putea sa primesti!!!

Cred ca aceste cuvinte iti sunt familiare, in cazul in care ai ascultat vreodata melodia care contine acest mesaj(Cifra Perfecta - Ai grija ce-ti doresti!). Ma gandesc ca este destul de adevarat acest mesaj, contine o insemnatate profunda, dar adesea este neglijata de cei mai multi dintre noi.

Te invit sa privesti, impreuna cu mine, in Matei 27:24-25
"Cand a vazut Pilat ca n-ajunge la nimic, ci ca se facuse zarva, a luat apa, si-a spalat mainile inaintea norodului, si a zis: 'Eu sunt nevinovat de sangele neprihanitului acestuia. Treaba voastra!' Si tot norodul a raspuns: "Sangele Lui sa fie asupra noastra si asupra copiilor nostri."

Ce dorinta ciudata! Ce oameni ciudati!! Cum sa te blestemi pe tine si sa iti blestemi familia??? Desigur, cred ca ei nu au stiut ca Domnul avea sa le asculte aceasta dorinta intr-un mod asa cum au cerut ei. Daca privim in analele istoriei, vedem ca in anul 70 d.Hr, in urma unor rascoliri ale evreilor, romanii ajung sa cucereasca Ierusalimul si sa-i distruga cu desavarsire pe evrei(Iti recomand sa citesti romanul "Cetatea blestemata", care prezinta intr-un mod artistic grozavia si oroarea lucrurilor ce s-au petrecut in acea perioada in Ierusalim). Drept urmare, nu am de gand sa descriu evenimentele intamplate. Cert este faptul ca si-au dorit un lucru care au crezut ca nu li se va intampla niciodata. Cu alta ocazie(inainte ca Domnul sa aiba intrarea triumfatoare in Ierusalim), Scriptura ne spune ca El(Domnul Isus) a plans pentru cetate deoarece stia ce avea sa i se intample(Luca 19:41-44).

Ce legatura au toate acestea cu noi? Sau... au ele vreo legatura? Raspunsul este: DA! Iar aceasta legatura este foarte mare!!!
Mare grija, dragul meu cititor, ce-ti doresti! Oare dorintele tale sunt bune? Cu cata usuratate rostesti blesteme(atat la adresa altora, cat si la adresa ta)?

Nu vreau sa te inspaimant prin acest articol... Desigur, aici nu ne oprim doar la astfel de dorinte(blesteme), ci la orice fel de dorinte... oare sunt ele dupa placul lui Dumnezeu?

Nu uita: AI GRIJA CE-TI DORESTI... S-AR PUTEA SA PRIMESTI!!!

Stoica Timotei