vineri, 31 decembrie 2010

Sfarsit si inceput

Trebuie ca anul acesta sa treaca, pentru ca anul viitor sa inceapa sa devina prezent pentru noi. Si asa va fi in cateva ore. Ma uit cu mare bucurie(si uimire totodata) la anul care acum este in momentul asfintitului. Inca doar cateva ore si anul acesta se va stinge din viata, si va fi doar amintire pentru noi. E minunat sa stii sa pretuiesti timpul. Cred ca nu trebuie sa iti fortezi memoria prea tare pentru a-ti aduce aminte dorintele tale pe care le-ai avut 'acum cateva zile', la inceputul anului(nu e greseala de tipar, ci e datorita timpului care trece ca un fulger). Probabil iti aduci aminte de multe propuneri de la inceputul anului, datorita regretului neimplinirii acestora. E interesant de remarcat faptul ca de multe ori ne gandim la ceea ce am fi putut face si nu am facut, iar mai apoi ramanem cu un gust amar datorita acestora. Pentru ca ne sta inainte un an nou, nu as vrea ca si la sfarsitul acestui an care ne sta in fata(daca Dumnezeu va ingadui sa beneficiezi de toate zilele acestui an) sa ramai din nou cu acelasi gust amar(gust care probabil te-ai si obisnuit de-a lungul timpului sa il simti). Nadajduiesc ca Dumnezeu sa ne dea puterea sa invatam din greselile trecutului si sa nu le mai repetam.

Personal, trebuie sa recunosc, privesc cu regret asupra anumitor lucruri pe care mi le-am propus sa le implinesc in acest an, si nu am reusit. Dar am invatat un lucru(pe care as vrea sa ti-l impartasesc si tie):
 "Incredinteaza-ti soarta in Mana Domnului, si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit." Psalmul 55:22
Probabil aceste cuvinte iti par a fi in domeniul fantasticului, imposibil de indeplinit si in viata ta. Dragul meu cititor, vreau sa iti spun ca totul e cu putinta celui ce crede, pentru ca impreuna cu Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta(Matei 19:26).

Doresc ca in anul nou care ne sta inainte, care 'se va naste' peste cateva ore sa fie un an plin de prezenta lui Dumnezeu in viata ta; prezenta care sa iti coordoneze viata(absolut tot ce tine de viata ta)... Iar dorintele tale, care sunt dupa voia Lui, sa se indeplineasca!:)
Daca nu te increzi deplin in Domnul, doresc ca EL sa intre cu adevarat in viata ta si sa produca acea transformare de care ai nevoie pentru a-I fi placut LUI.
Un an nou plin de DUMNEZEU iti doresc!

Cu multa pace si bucurie,
Stoica Timotei