marți, 12 aprilie 2011

Dumnezeu vorbește și prin vedenii...


Weekendul trecut am fost la Pașcani, unde am avut bucuria să fac câteva vizite la niște frați din Biserică, iar mai apoi de a sluji în Biserică prin predicare.
În timp ce vorbeam cu niște frați, ei mi-au spus despre o persoană cunoscută lor, care locuiește în Canada, că a văzut niște lucruri neobișnuite. A văzut, într-o dimineață, niște îngeri pe strada unde locuiește, care intrau din casă în casă și ieșeau. Acei îngeri au intrat și în casa acestei surori. Au intrat în câteva camere și au ieșit. Unul din îngeri avea o carte mare în mâini. Mai mult decât atât, când au intrat în camera mamei sale, a văzut cum unul din îngeri a ‘intrat’ în ea. Ce este drept, s-a speriat destul de tare, pentru că nu știa ce ar putea să însemne toate aceste lucruri. Mai mult decât atât, odată când a fost cu mașina, a văzut un înger care stătea pe capota mașinii.

Iată, pe scurt, niște lucruri adevărate care s-au întâmplat în urmă cu puțin timp. Dumnezeu hotărăște, în suveranitatea Sa, să se descopere încă și prin vedenii. Eu le numesc vedenii, pentru că ele sunt foarte rare(nu sunt ceva ce întâlnești oriunde). Desigur că, cei care nu cred astfel de lucruri, ar contesta ceea ce această soră a văzut. Eu unul nu contest aceste lucruri pe care ea le-a văzut, deaoarece prin aceste lucruri, această soră a început să Îl caute altfel pe Dumnezeu(printr-o citire mai aprofundată a Scripturii și rugăciune). Mai mult decât atât, în Scriptură avem exemplul lui Ghehazi, slujitorul lui Elisei… 2 Împărați 6:15-17
15 Slujitorul omului lui Dumnezeu s-a sculat dis-de-dimineaţă şi a ieşit. Şi iată că o oaste înconjura cetatea, cu cai şi care. Şi slujitorul a zis omului lui Dumnezeu: „Ah! domnul meu, cum vom face?”
16 El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulţi sunt cei cu noi decât cei cu ei.”
17 Elisei s-a rugat şi a zis: „Doamne, deschide-i ochii să vadă.” Şi Domnul a deschis ochii slujitorului, care a văzut muntele plin de cai şi de care de foc împrejurul lui Elisei.
Cred o astfel de povestire. Poate ești o persoană mai sceptică, dar vreau să îți spun că Dumnezeu vorbește în foarte multe moduri, după ceea ce avem nevoie. Puneți-vă încrederea în EL, căutați-L pe EL din toată inima și veți experimenta modul minunat în care EL ne vorbește.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)