miercuri, 16 martie 2011

New Post!

A trecut atata vreme de cand nu am mai scris nimic pe aici si probabil te intrebi ce lucru nou as mai putea sa scriu. Simplul fapt ca scriu, reprezinta ceva nou. S-au intamplat atat de multe lucruri in viata mea in ultima vreme incat nici nu stiu daca e bine sa le impartasesc aici. Anumite lucruri pe care le faceam si care credeam ca sunt bune(eficiente), s-au dovedit a fi exact contrariul. Si ma intreb de ce... E o intrebare legitima... Am luat anumite hotarari in anumite aspecte din viata mea. Am ajuns sa nu mai simt nici o influenta din partea aprecierilor(respectiv dezaprecierilor) pe care le primesc. Ma intreb de ce(o alta intrebare legitima).

Nu o sa dezvolt aceste lucruri, dar totusi, in aceasta postare o sa incerc sa scot in evidenta anumite lucruri la care ai putea reflecta(desigur, doar daca crezi ca se merita sa reflectezi la acestea).

Ti s-a intamplat sa faci anumite lucruri cu toata pasiunea si sa crezi ca sunt bune, cand de fapt nu erau?

Cum reactionezi atunci cand observi ca lucrul pe care il faci cu atata pasiune nu are nici un efect pozitiv? saum daca are, este intr-o masura mult mai mica decat te-ai astepta?

Un comentariu:

  1. te agiti, te jelesti, te plangi, iti fuge pamantul de sub picioare... te duci la baie, dai cu apa rece pe fatza... iti iei liber doua zile... pleci la munte... iei o pauza de la cotidian si incepi sa-L intrebi pe Dumnezeu unde ai gresit si ce vrea sa te-nvete! dupa aceea mergi mai departe si astepti... uneori vezi cu un singur pas inainte, alteori cu zece, depinde de lectia pe care o ai de invatat. :)
    pe scurt? te ridici si mergi mai departe cu o lectie pretioasa in desaga!:)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)