sâmbătă, 20 februarie 2010

"Oricine traieste in pacat este rob al pacatului"

Citeam de curand o carte, unde am vazut o ilustratie care m'a facut sa inteleg mai bine care este raspunsul omului in fata lui Dumnezeu, cu privire la intoarcerea lui la Dumnezeu si primirea mantuirii, sau continuarea in pacat.

Se spune ca intr'o zi a venit un om la un doctor plangandu-se ca a inceput sa ii slabeasca vederea. Doctorul se uita putin la acest om si vede o sticla de alcool la el in buzunar. Atunci l-a intrebat daca ii place sa bea, iar omul a raspuns pozitiv. Atunci doctorul i-a spus ca pentru a nu mai avea probleme cu ochii, pentru a nu isi pierde de tot vederea, trebuie sa renunte la bautura. Atunci omul si'a scos sticla din buzunar, a desfacut dopul sticlei si, inainte sa se apuce sa bea din nou de ea, a exclamat: "ADIO, LUMINA!"

Pentru ca Dumnezeu vrea sa o rupem de tot cu pacatul, iar noi de multe ori preferam sa ne complacem in starea noastra pacatoasa, noi spunem de fapt aceleasi cuvinte: "Adio lumina!".

Domnul Isus Hristos a spus ca "Cine nu este cu Mine, este impotriva mea."

Unde ma aflu eu? Unde te afli tu?

Doresc ca Dumnezeu sa ne ajute sa ne dorim ca El sa domneasca in viata noastra, astfel pacatul sa fie inlaturat. Fiti binecuvantati!

Stoica Timotei

Un comentariu:

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)