sâmbătă, 25 iulie 2009

Vieti Transformate: Florin Perijoc



Numele lui era cunoscut in lumea interlopa, in lumea boxerilor si chiar si in lumea luptatorilor de K1. Un tanar care a vrut mereu sa se bata, un tanar care de la 14 ani care a intrat in sala de box si de atunci a fost atras de acest 'sport usor'. A inceput sa se bata, a inceput sa capete experienta, sa se antreneze, si performantele au inceput sa apara. El a ajuns sa fie tot mai cunoscut, sa castige tot mai multi bani, iar 'prietenii' se inmulteau si se adunau asa cum se aduna insectele seara la un bec aprins. Dumnezeu l-a doborat ca sa poate sa il ridice. In urma unor experiente pe care nu stiu cati dintre noi si-ar dori sa le aiba, Dumnezeu a lucrat la viata lui si a inceput sa zideasca in el o inima noua si un dor intelept(un dor de Dumnezeu, de vesnicii).

Nu te-ai astepta ca un om care toata viata a invatat sa se bata sa renunte la aceste lucruri pentru Hristos. In viata lui s-a intaplat acest lucru. O persoana care a avut un rol important a fost mama lui care neincetat se ruga pentru mantuirea lui. Pot sa spun cu toata convingerea cuvintele Scripturii care spun: "Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit!"

Viata lui s-a schimbat. Dumnezeu l-a stramutat din imparatia iadului in Imparatia Sa.

Un lucru vreau sa va mai spun despre el, si anume: Un 'prieten' de-al lui a vrut sa vina in tara(din Austria) si sa il omoare... dar cand a auzit ca s-a intors la Domnul, Dumnezeu i-a interzis sa se atinga de viata fratelui Florin.


Ar fi mai multe de spus, dar ma opresc aici.

Ce as vrea sa nu uitam este faptul ca Usa Harului este inca deschisa si Dumnezeu inca mai lucreaza cu putere si El mai vrea sa schimbe vieti, sa schimbe inimi. Doresc ca Dumnezeu sa ne ajute ca schimbarea sa inceapa din noi, iar mai apoi aceasta schimbare sa ia amploare si Dumnezeu sa revigoreze, sa produca trezire spirituala in tara noastra.

Dumnezeu sa ne ajute!

Stoica Timotei

11 comentarii:

  1. "fugi, baiete,fugi!" si "imblanzirea tigrului" sunt doua dintre publicatiile de succes care dezbat aceeasi tema in poveste de viatza(adica e un roman:)) ) cei mai frumosi oameni sunt cei schimbati de puterea Duhului, cei care descopera ca puterea se afla in Dumnezeu si nu in pumni, prieteni sau orice altceva. Cei care se mandresc cu un singur lucru: ca au un Dumnezeu mare in cer!

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am cunoscut personal pe Florin,mai ales pe fratele lui is stiu bine...de multe ori vine si slujeste la noi in bise

    RăspundețiȘtergere
  3. asi vrea sa vb cu Florin k si eu sunt in aceeasi situatie in acrae a fost el.. Sunt un tanar in varsta de 23 de ani din sinaia, am facut 12 ani lupte de strada si prin miracol m-am lasat de asa ceva.. Dar lumea se uita ciudat la mine. Daca se poate sa ma ajute in rog sa ma contacteze la id de mess : clau4jesus26.. MS frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt un vecin de al lui florin si sunt foarte bucuros de ce a facut dumnezeu cu viata lui este un om schimbat cu adevarat. Sa il tina Domnu tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar acum m-am intors de la biserica baptista Cetatea din alba iulia , unde sunt membra si Florin si-a depus marturia acolo . Sunt impresionata de marea lucrare pe care Domnul a facuto in viata lui .
    Ce bine ca are o mama care a mijlocit la Dumnezeu pentru el si nu a incetat pana nu l-a stiut pe Florin copilul Domnului .
    Si eu am 2 baieti care nu vor sa stie de Domnul si este pentru mine o incurajare sa mijlocesc pentru copiii mei , caci EL asculta si implineste dupa voia LUI .
    Domnul sa fie binecuvantat !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Florin mai inpresionat prin ce ai spus miam dat seama ca o facut foarte mult ca ai avut pe cineva care sa se roage pentru tine si ca Domnul o lucrat in viata ta Domnul sa te foloseasca in continuare

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare
    Sunt si eu un fost sportiv de performanta cum a fost si Florin dar acum m-am lasat de sportul acesta si lumea ma vede la fel ca inainte..
    Florin poate ma cunoaste..Daca cuvantul Sinaia iti spune ceva e bine,,,,
    Florin sa stii ca am incercat sa ma schimb dar nu sunt instare sa o fac singur:( si imi pare rau de ce am fost inainte:(

    RăspundețiȘtergere
  8. ma bucur pt florin domnul sa-l binecuvanteze.il cunosc personal si am fost uimita cum a lucrat Domnul in viata lui. pt. toti cei care au scris ca isi doresc schimbare, pot sa le spun ca singurul care poate sa faca schimbarea in fiecare om este doar ISUS HRISTOS.omul singur prin puterile sale nu o poate face.EL de aceea amurit pt noi pt ca omul,prin jertfa sa de pe crucea de la golgota sa fie impacat cu DUMNEZEU TATAL,iertat de pacatele sale si astfel MANTUIT.in momentul cand omul realizeaza ca este pacatos,incapabil sa se salveza prin sine insusi si se intoarce cu toata inima la ISUS,chemandu-l in viata sa,atunci DOMNUL nu intarzie sa raspunda,schimband inima omului respectiv,transformandu-l intr-o creatie noua asa cum sta scris in multe locuri in BIBLIE.Atata timp cat DUMNEZEU este VIU conform BIBLIEI EL are toata puterea din toate punctele de vedere. EL ESTE CREATORUL nostru, dar si singurul care ne poate treansforma conform voii SALE.EL este un DUMNEZEU al DRAGOSTEI.Degeaba e omul religios,caci nu religia MANTUIESTE,ci doar HRISTOS!crestinismul inseamna o relatie personala cu cel de la care se trage numele-HRISTOS!Asta vrea DUMNEZEU pt fiecare dintre noi, conform BIBLIEI.Cititi-o si APLICATI_O in viata voastra!DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE!

    RăspundețiȘtergere
  9. florin sant din moreni-dta .sant f.bucuroasa ca Domnul te-a facut un om nou.numai EL POATE.Am si eu un baiat casatorit si are doua fetite.e in italia.Ma rog pt.el sa se-ntoarca la domnul.fi binecuvantat

    RăspundețiȘtergere
  10. Slava Domnului ca inca mai au loc astfel de minuni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Minunat!!! Tot ce face Domnul ISUS E MINUNAT ! El e VIU !

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)