duminică, 28 noiembrie 2010

Sfaturi...

"Este foarte usor sa te lasi influentat de lucruri mici(sau mari) cand trebuie sa te orientezi, daca nu te tii strans de principiile calauzirii scripturale. Am descoperit nu de mult trei principii care ar putea constitui bine inceputul unui nou cod:
  1. Nu uita ca Dumnezeu te-a invatat importanta unei lucrari care se construieste pas cu pas. A ramane mai mult timp intr-un grup, a starui asupra anumitor lucruri e cel mai bun mijloc de a construi ceva solid, care sa dainuie.
  2. Nu accepta o pozitie relativ la vreun individ sau grup de oameni care sa le permita sa iti dicteze in probleme in care ai convingerea ca decizia trebuie luata prin framantare personala inaintea lui Dumnezeu. Nu permite niciodata vreunei organizatii sa-ti dicteze care este voia Domnului. Asemenea capcane nu pot veni din partea Domnului, pentru mine
  3. Indiferent de situatia financiara, cand trebuie sa aleg intre o lucrare spirituala, de orice fel, si o munca lumeasca, de orice fel, pentu mine alegerea una e cea dintai."
Jim Elliot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)