sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Poarta cerului deschisa in asteptarea ta...

Odata, o fata foarte saraca, dintr-o localitate oarecare, s-a dus intr-un oras mare pentru a castiga niste bani ca sa-si ajute batrana mama. Curand dupa ce a ajuns acolo si-a dat seama ca o fata atragatoare poate castiga mai multi bani fara sa munceasca, decat prin munca cinstita.
Recunoscandu-si calitatile, a ajuns la un mare succes. Ea a placut barbatilor si in curand a avut bani, bijuterii si o viata de desfrau. A uitat-o pe mama ei. Ce conteaza mama cand dansezi pe melodii populare?

Au trecut anii. Intr-o zi a fost coplesita de remuscari si s-a intrebat: "Oare cum o fi mama mea? Am neglijat-o complet."
A luat primul tren spre satul ei, si a ajuns acasa tarziu noaptea. Spre mirarea ei, a gasit usa casei larg deschisa. Mama ei intotdeauna avea grija sa o incuie seara. Apoi a vazut pe fereastra ca in dormitorul mamei era lumina aprinsa. O lampa sa arda asa de tarziu? De obicei mama se culca devreme. Pate este bolnava?
Cand a trecut pragul casei, a auzit vocea mamei:
- Ioana, tu esti?
-Da, mama, a raspuns ea. Dar cum se face ca usa este larg deschisa la o ora asa de tarzie?
- De cand ai plecat usa nu s-a incuiat.
- Dar ce este cu lumina arzand atat de tarziu? De ce nu dormi?
- De cand ai plecat, niciodata nu s-a stins. Imina unei mame iubitoare te-a asteptat.

Poti fi sigur ca atunci cand doresti sa bati la poarta cerului, aceasta se va deschide larg pentru a te primi. Lumina dragostei unui Tata va straluci asupra ta. Intoarcerea unui fiu sau a unei fiice ratacitoare va fi sarbatorita cu mare bucurie de Dumnezeu si de fiintele ceresti. El te asteapta cu mult dor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)