sâmbătă, 3 iulie 2010

Sunt un crestin credincios adevarat?


Nate Pfeil - The Fire (Romanian Subtitle) from chrisgraphics on Vimeo.

2 comentarii:

  1. Dupa cei din confesiunea ortodoxa, Hristos si-a asumat pacatele omenirii compasional, Sfanta Treime ramanand vesnic neschimbata. Dumnezeu (Tatal) era in Hristos impacand lumea cu Sine.
    Am fost membru al Bisericii Evanghelice Romane. La fel si parintii, si bunicii mei. Dar eu m-am convertit si am primit botezul ortodox la 18 ani.
    Pare de necrezut, dar si ortodocsii invatati, la fel ca membrii oricarei alte confesiuni, socotesc ca Biblia sustine invatatura lor de credinta si o contrazice pe a altora. Numai verificand aceasta, vor deveni verosimile pt. cei carora ma adresez, varianta ortodoxa de istorie despre anul 313 d.Hr. si minunile.
    Dupa noi, revelatia naturala este spre intrarea in Rai, iar Taina botezului - spre intrarea in Imparatia cerurilor, o stare mai inalta.
    Pot ajunge chiar azi in iad, dar nadajduiesc impotriva oricarei nadejdi sa nu. La oameni mantuirea e cu neputinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a mustrat constiinta ca am zis partea cu revelatia naturala fara sa atrag atentia ca credintele gresite ataca mai mult sau mai putin chipul pruncesc. Cu asta nu vreau sa spun ca sigur reusesc sa impiedice intrarea in Rai. Numai Dumnezeu stie de la caz la caz.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)