sâmbătă, 5 decembrie 2009

Benny...



Yoy... Astazi este ziua de nastere a lui Beni Solomon(un fost coleg din liceu). Beni, vreau sa stii ca mi'e dor de vremurile din timpul liceului si, daca ar fi posibil sa dau timpul inapoi si sa mai fac odata liceul, l-as face, dar mult mai diferit decat l-am facut.

Astazi este o zi importanta, o zi de sarbatoare, pentru ca in urma cu 20 de ani ai 'naufragiat' pe acest pamant.

Doresc ca Dumnezeu sa te ajute sa iti traiesti viata clipa de clipa pentru EL, investind pentru vesnicie. Dorinta mea pentru mine, pentru tine si pentru toti cei pe care ii cunosc este sa ne traim viata astfel incat pe patul mortii sa nu regretam amarnic ca ne-am irosit viata.

Pentru a stii cum sa traiesti o viata care sa nu fie irosita, trebuie sa ai intelepciune duhovniceasca. De aceea, Beni, doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu multa intelepciune ca sa iti traiesti viata asa cum doreste EL sa o traiesti. Doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ceea ce ai lipsa si nevoie si El sa te calauzeasca oriunde vei merge.

Nu uita: Proverbe 3:5-8

La multi ani impreuna cu Domnul, alaturi de cei dragi tie!

Fii Binecuvantat!

2 comentarii:

  1. L Multi ani Solomoane. Sa traiesti tu si tot neamul lui stefan cel mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) ma gandeam zilele astea la testee tale la Radu... mai ti minte ce copios ne distram cand le aducea?:)) ma rog... de ce scriai, nu de note:)) ca toate erau...:D:D:D ca vai de ele:)) ale tuturor ma refer:))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)