duminică, 15 ianuarie 2012

Cartea săptămânii: Poate omul să trăiască fără Dumnezeu?, de Ravi Zacharias


Iată un titlu de carte destul de revoltător, dar care prezintă o problemă actuală. Lumea din contemporaneitate trăiește ca și cum nu ar avea nevoie de Dumnezeu. Mai multe decât atât, sunt mulți creștini care trăiesc ca și cum Dumnezeu nu ar exista. Ravi Zacharias ne invită la o discuție cu tentă filozofică, discuție care clarifică această problemă a omenirii. Dacă te-ai întrebat ce anume dă sens vieții, trebuie neapărat să citești această carte. Te provoc să citești această carte și să nu crezi că nu e pentru tine, pentru că este.
Pentru mai multe detalii cu privire la conținutul cărții, vezi: http://ecc.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&category_id=1&product_id=130&Itemid=53

Un comentariu:

  1. Cartea asta am primit-o cadou de ziua mea de la un frate. Pe deoparte e faina, dar pe cealalta parte e cam complicata. Parerea mea este ca un simplu electrician nu cred ca ar putea sa o inteleaga. De obicei Ravi Zacharias se adreseaza mediilor academice. Dar merita incercat sa intelegi ce scrie pentru ca asa se dezvolta neuronii. :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)