duminică, 9 octombrie 2011

Pledoarie...

Avem un Dumnezeu Creator minunat. Astronomia ne spune ca exista miliarde de galaxii, miliarde de stele, un Univers la care nu i s-a gasit sfarsitul. Undeva intr-un loc minuscul, pe o planeta micuta, a fost creata omenirea de catre Acelasi Creator. Incredibil, nu? Mai mult decat atat, creatia este atat de vasta, incat oricat de mult ai incerca sa o cunosti, nu vei reusi. Nu vreau sa te descurajez, ci dimpotriva as vrea sa te incurajez sa-ti doresti sa cunosti din tainele creatiei.

Lumea vegetala, care este asa de complexa ne arata ce Dumnezeu minunat avem.
Lumea animala, de asemenea ne arata minunatia Creatorului nostru.

Cu toate ca avem un Dumnezeu asa de maret, involuntar prin viata noastra Ii spunem: "Doamne, nu cred ca meriti sa ma incred in Tine. Nu vreau sa raman dezamagit de faptul ca m-am increzut in Tine."

Observi contrastul acesta izbitor? Dumnezeul nostru este un Dumnezeu Suveran, Atotputernic si, cu toate acestea, nu ne incredem in El cu adevarat.

Nu stiu cum putem trai in felul acesta... Observi starea deplorabila in care a ajuns omenirea?Universul intreg, intreaga creatie a lui Dumnezeu striga catre noi, ne implora prin ceea ce ea este, prin mediul prin care se dezvolta, urmatorul lucru:
"Increde-te in Domnul!!!"Stoica Timotei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)