luni, 16 mai 2011

Oferă hrană celor flămânzi!


În urmă cu câteva zile eram în gară în Cernavodă și, fiindcă îmi era foame și aveam un sandwich la mine, m-am hotărât să îl mămânc. În timp ce mâncam, un câine s-a apropiat de mine. Am hotărât să îi dau puțin din sandwichul meu. N-a refuzat! De înfată s-a apropiat de mâncare și a mâncat-o cu o poftă incredibilă. Mai mult decât atât, după ce a mâncat i s-a mai alăturat un câine. I-am dat și lui de mâncare, iar mai apoi, ce crezi că s-a întâmplat? Au mai venit doi câini. Pur și simplu a fost incredibil!
Vreau ca, în acest articol, să te îndemn ca dacă ai ajuns să te hrănești cu hrană sănătoasă, să o dai și celor flămânzi. Te hrănești din Cuvântul lui Dumnezeu?... Cuvântul lui Dumnezeu e plin de viață și îți dă revigorare. și totuși... nu mulți se hrănesc din El. Toți oamenii sunt flămânzi după Dumnezeu, după bucuria pe care o pot găsi în El, dar care încearcă să-și satisfacă această nevoie în orice altceva decât Dumnezeu.
Dacă ai ajuns să te bucuri de Dumnezeu, împărtășește această bucurie altora! Dacă te-ai hrănit din Dumnezeu, din Cuvântul Său, de ce ții această hrană doar pentru tine și nu o împarți și cu alții? FII DARNIC!!!
Strânge Cuvântul lui Dumnezeu în inima ta pentru a nu păcătui împotriva Lui, dar nu te opri aici: DARUIEȘTE-L ȘI ALTORA! ÎMPĂRTĂȘEȘTE OAMENILOR VESTEA BUNĂ A EVANGHELIEI!
Sunt sigur că atunci când te pui la dispoziția lui Dumnezeu si începi să dai hrană celor flămânzi din punct de vedere spiritual, flămânzi după Dumnezeu, vor dori tot mai mulți oameni să vină și să se îndestuleze.
Așa că, nu mai sta... acționează!

Stoica Timotei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)