duminică, 5 septembrie 2010

Dumnezeu iubeste Oltenia:)

Dragul meu cititor, vreau sa iti spun ca Dumnezeu iubeste Oltenia:)... De fapt Dumnezeu iubeste fiecare om de pe acest pamant. De ce spun asta? Pentru ca Ioan 3:16 ne spune astfel: "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat L-a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica."

In ziua de sambata, 04.09.2010 am fost impreuna cu tinerii Imago Dei la o evanghelizare in satul Comani, langa Draganesti Olt. Acolo ne'am intalnit cu cativa prieteni care au ajuns pe acolo cu cateva zile inaintea noastra. Mergand pe strada, impartind invitatii si vorbind cu oamenii despre Dumnezeu, vreau sa va spun ca am ramas foarte placut surprins de felul in care oamenii raspund la Evanghelie... Am ramas incurajat de Dumnezeu chiar si prin felul in care au raspuns oamenii...

Vreau sa va spun ca Dumnezeu a lucrat... si a lucrat intr-un mod cat se poate de minunat. Samanta(Cuvantul Sau) a fost plantata. El este Cel ce face sa creasca si sa dea rod. De aceea, te invit si pe tine dragul meu cititor, uneste-te cu noi in rugaciune pentru aceasta zona a tarii, pentru oamenii din aceste locuri... sa IL cunoasca pe Dumnezeu si sa fie mantuiti.

"Daca nu poti sa te rogi, roaga-te!"

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Stoica Timotei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)