miercuri, 1 septembrie 2010

Placut, dar nu bun... bun, dar nu placut?

Incepand de cateva zile mi'a venit un gand in minte care nu mi'a dat pace nici pana in acest moment. Tocmai de aceea am hotarat sa il impartasesc cu voi.

Sunt lucruri in viata noastra care ne plac, dar nu sunt bune... stiai asta?
 E posibil sa iti placa un anumit sport, sa folosesti anumite lucruri care sunt indispensabile... dar daca te atasezi prea mult de ele... oare este un lucru bun?
Mai rau decat atat, sunt lucruri rele care ne plac de foarte multe ori... ne place sa le facem... sa radem de altii in public/particular, sa barfim, sa mintim, sa avem un vocabular 'cool', si lista aceasta as vrea sa o completezi tu cu lucrurile pe care le faci(iar aici e nevoie sa fii cat se poate de sincer cu tine... chiar iti recomand aceasta, mai ales ca nimeni din jurul tau nu stie care este raspunsul la aceste intrebari)... Ne place sa facem aceste lucruri rele(desi nu ne place sa recunoastem)... lucruri care nu sunt bune...

Mai exista unele lucruri bune, care nu ne plac. Aici as vrea sa iti spun ca chiar in cazul mancarurilor... exista anumite mancaruri bune care noua, desi ele sunt bune, nu ne plac... dar sunt lucruri bune/necesare noua, chiar daca nu ne plac... as vrea sa te gandesti la aceste lucruri si sa iti faci chiar o lista cu ele...

Ce vrei sa faci de acum incolo?... Nu raspunde imediat... mediteaza;)

Stoica Timotei

Un comentariu:

  1. ca sa-to raspund prima data la intrebare, o sa fac ce-mi place pana cand o sa fiu suficient de zdrobita pentru a-mi place ceea ce vrea Dumnezeu. si nu cred ca intra in categoria lucrurilor rele limbajul `cool`, adica, vorbirea ta poate sa atraga atentia intr-un mod placut, sa nu folosesti tot din 3 in 3 cuvinte un cuvant bisericesc( vezi har, binecuvantare, pacat, si altele din categoria asta). poti de asemenea sa ai argumente logice sau sa accepti idei cu care nu esti de-acord, stabilind relatii pe termen lung care sa impacteze mai mult decat dezacordul tau personal in prima faza. eh... cred ca ma indepartez de la subiect asa ca tac:))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)