marți, 7 septembrie 2010

Cum Il percep copiii pe Dumnezeu?

Aseara pe la ora 21:00 am mers pana la magazin sa imi cumpar niste fructe. Becurile de pe strada nu erau aprinse, asa ca am mers mai incet avand grija unde calc. La poarta unui vecin erau doi copii care chemau pe copilul vecinului afara la joaca. Spre dezamagirea lor, copilul vecinilor nu era acasa. Asa ca au hotarat sa se intoarca singuri si sa mearga in afara satului dupa el. Intunerecul mare a facut pe unul din acesti doi copii sa ii fie frica, asa ca a spus un caz ipotetic: "Daca vine cineva si ne ia in caruta si ne duce departe?"... la care celalalt copil ii raspunde: "Lasa, nu iti face griji ca nu ni se va intampla nimic. Dumnezeu este cu noi si nu ni se va intampla nimic."

Doi copii... copii din lume, intr-o noapte 'intunecata'... unul plin de teama, iar altul cu o incredere 'interesanta' in Dumnezeu.
CUM IL PERCEP COPIII PE DUMNEZEU? (va las pe voi sa raspundeti...)

Stoica Timotei

Un comentariu:

  1. pur, innocent, cu mare curiozitate. insa faca acestor copii nu li se prezinta o evanghelie cu impact, daca nu ii binecuvinteaza nimeni, daca nu lupta nimeni pentru ei si daca nu ii invata nimeni sa lupte, acestia vor fi tinta atacurilor diavolului, care ii va transforma in niste caricaturi a ceea ce ar fi putut sa fie!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)