vineri, 5 martie 2010

O intrebare pentru meditatie...

Citeam din cartea "Fascinat de maretia lui Dumnezeu, de James MacDonald, la capitolul intitulat: "Fascinat de inchinarea la Dumnezeu", o intrebare care mi-a dat mult de gandit, o intrebare pe care as vrea sa o notez aici, o intrebare la care as vrea sa meditezi, o intrebare la care nu voi mai avea nimic de completat. Intrebarea este aceasta:

"Cum este cu statul la biserica avand Biblia deschisa, iar inima inchisa?"

4 comentarii:

  1. Un prim pas important spun eu.
    Sa ne rugam pentru aceia.
    monik

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei care merg cu inima deschisa la Biserica sunt cei mai fericiti. Cand vorbim de Biserica, ne gandim la Biserica reala, adevarata, vie a D-lui Isus. In schimb rugaciunea, lauda, inchinarea si mesajul din Biserica ar trebui sa lucreze chiar la cele mai impietrite si inchise inimi asa incat sa mearga de acolo atinsi de puterea lui Dumnezeu, cu o noua motivatie de a sluji si cu noi teluri de viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. a.. hai k iti zic yo cum e daca n-ai experimentat... e pliiiictiiisiiiitoooor. stai, rasfoiesti biblia dupa semne de carte,. te uiti la ceas si gandul iti zboara la ce o sa faci dupa ce o sa se termine biserica... speri sa treaca timpul mai repede... analizezi de mii de ori aceleasi semne de carte, le citesti si le rascitesti, mai desenezi cate ceva, asta daca ai un pix si o foaie libera in biblie... si speri ... speri ... speri sa se termine mai repede.
    DAR NU RECOMAND NIMANUI CA NU-I PREA FAIN!!!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)