joi, 25 februarie 2010

Perla Suferintei


Vreau sa va recomand o librarie foarte valoroasa. Perla Suferintei este o librarie unde gasesti carti de o  mare valoare. Scrise de niste oameni de care Dumnezeu S-a folosit, pentru gloria si onoarea Numelui Sau, aceste carti sunt de un real folos crestinului contemporan. Nu vreau sa spun ca prin aceasta trebuie sa neglijam Biblia. Biblia trebuie sa fie Cartea 'de capatai' a fiecaruia dintre noi. Faptul ca o avem este un har.

In aceasta librarie virtuala gasesti carti pentru sufletul tau. Scrise de oameni care au trait cu secole inaintea noastra, mesajele lor sunt si pentru prezent. Sper sa va placa:)

http://www.perlasuferintei.ro/

Stoica Timotei

3 comentarii:

  1. Draga editura, nu ati putea sa tipariti o noua editie din "Originea omului,destinul omului" scrisa de A.W. Smith? Nu se gaseste nicaieri de multi ani si e cea mai grozava pledoarie impotriva teoriei evolutioniste,si nu doar pledeaza ci demonstreaza clar cu argumente stiintifice riguroase. Va rog din suflet,incercati macar!
    Felicitari pentru tot ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Alex!


    Malex, incearca sa contactezi editura si sa le spui dorinta lor. Poate vor lua aminte la ceea ce le vei sugera. Fii binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)