sâmbătă, 3 octombrie 2009

ITBB - Formare pentru slujireDe cateva zile a inceput din nou facultatea. Un nou inceput... anul doi... noi provocari, noi ganduri... Ma asteapta multe lucruri despre care nu am habar. Doresc ca in acest an sa ma dedic si mai mult lui Dumnezeu si sa IL urmez si sa II slujesc cu mai mult devotament.

ITB Bucuresti- Formare pentru slujire
Aceasta este dorinta mea: Vreau sa ma formez pentru a-L sluji pe Dumnezeu cu darurile pe care EL le-a investit in mine, iar pentru aceasta trebuie sa ma las pregatit/format/modelat.

Dumnezeu sa ma ajute si sa ajute fiecare lucrator din via LUI sa se consacreze cu adevarat si sa fie niste slujitori dedicati acestei lucrari in totalitate.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Stoica Timotei

Un comentariu:

 1. Buna Timotei
  Iti recomand un nou blog

  awtozero.wordpress.com

  Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

  A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
  In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

  A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui".

  Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu".

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)