miercuri, 3 iunie 2009

Un student s-a aruncat de la ultimul etaj al Politehnicii din Timisoara

Cu cateva minute in urma am primit o veste... o veste cutremuratoare... fiul lui Emil Bartos, un pastor baptist, s-a sinucis...
Tanarul s-a stins in fata colegilor, care povestesc socati ca de o vreme tanarul nu mai era in apele lui. Baiatul de 22 de ani nu isi revenise dupa moartea mamei sale, care a murit intr-un accident de masina.Desi parea ca a depasit momentul, in realitate adunase o multime de restante si era in pericol sa repete anul.

Bunica lui il descrie ca pe un baiat linistit si foarte atasat de familie.

Tatal, pastor baptist, si-a luat sotia si cei sase copii si au plecat cu totii in America. Numai el nu s-a adaptat vietii de acolo. S-a intors in tara, desi ai lui au ramas peste ocean. A suferit teribil din ziua in care mama lui s-a stins.

Desi nu au nici un dubiu ca Lucian s-a sinucis, anchetatorii din Timisoara incearca sa afle macar pentru linistea apropiatilor ce s-a intamplat cu el de a luat aceasta decizie.

Pana acum n-a fost gasit niciun nici un de adio prin care tanarul de 22 de ani sa-si explice acest ultim gest. Desi de loc din Oradea, Lucian statea la Timisoara, impreuna cu sora lui. Cu toate ca erau apropiati, se pare ca nici macar ei nu i-a impartasit gandurile negre. Tatal studentului, care se afla acum in tara, se va ocupa de inmormantare.

Sursa: Stirile ProTV

Dumnezeu sa intareasca familia indoliata!

Stoica Timotei

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa va mangaie inimile si sa va intareasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Baietii nu se sinucid pentru ca le mor mamele. El avea probleme mult mai grave.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)