duminică, 14 iunie 2009

Corul Sanctus in Racovita





Dragii mei cititori vreau sa va spun ca azi am avut parte de o surpriza fenomenala. Am ajuns la Biserica si am aflat ca avem niste musafiri foarte speciali. Am fost foarte nerabdator sa aflu cine sunt musafirii.

Rabdarea nu mi-a fost pusa la incercare pentru ca dupa vreo 20 de minute vad cativa tineri pe care ii cunosteam. Da, suspiciunile mele au fost adeverite. Corul Sanctus chiar a venit si la Racovita.

Astazi, 14.06.2009, la Biserica Crestina Baptista din comuna Racovita, Judetul Sibiu, la programul de dimineata a participat corul Sanctus.

Vreau sa va spun ca a fost un timp foarte binecuvantat de Dumnezeu. M-am bucurat pentru ca Dumnezeu mi-a vorbit prin mesajul cantarilor pe care ei le cantau, un mesaj care m-a incurajat si care m-a zidit spiritual.

Dragii mei cititori, azi Dumnezeu mi-a vorbit, aratandu-mi cum o lucrare este completa. Scurtul mesaj al fratelui pastor Nistor Popa, care a fost inspirat din Exod 40:
  • a aduce - sa aduci darul tau inaintea Domnului
  • a aseza - sa asezi darul inaintea Domnului(sa pui la dispozitia Domnului timp, resurse, etc)
Dar lucrarea nu este primita si inaltata daca nu este si al treilea verb, si anume:
  • a ridica(vs 33, continuarea in 34) - Sa ridici darul adus si asezat inaintea lui Dumnezeu
Sunt 3 lucruri care mi-au vorbit personal... FENOMENAL!!!

In dupa masa aceasta a avut un scurt mesaj ca si o completare la cel de azi dimineata.

Doar un gand va spun: "Ca sa poti ridica darul tau(respectiv jertfa ta) inaintea lui Dumnezeu trebuie ca tu mai intai sa fii inaltat(referire la Ps 30:1)

Dumnezeu sa ne ajute sa ne lasam slefuiti de EL, sa ne lasam condusi de El!!!

Fiti binecuvantati!

Stoica Timotei

2 comentarii:

  1. Corul Sanctus a cantat foarte fromos ieri mi-a placut foarte mult dar a cantat foarte tare in cat a speriat un copil de 10 luni si a inceput sa planga:((

    RăspundețiȘtergere
  2. dar au cantat foarte frumos... eu am fost placut impresionat de felul in care ei L-au laudat pe Dumnezeu si, in felul acesta, mi-au umplut inima de bucurie.

    Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti tinerii care canta in acest cor!!!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)