vineri, 10 iulie 2009

Ce este devotamentul fata de Dumnezeu?

Iata o ilustratie care am citit-o cu putin timp in urma, care mi-a placut si care vreau sa ti-o redau si tie, cititorule:

O veche societate misionara a avut ca si simbol un bou stand linistit intre un plug si un altar de jertfa. Dedesuptul acestui simbol puteai gasi explicatia/istoria/legenda:"Pregatit pentru unul din cele doua lucruri sau pentru amandoua!"

Ara, daca aceasta este voia lui Dumnezeu. Mori pe altar daca aceasta este voia lui Dumnezeu. Ara pentru un timp, apoi mori pe altar.

Nu pot sa-mi imaginez un simbol mai potrivit pentru devotamentul fata de Dumnezeu, spunea Tozer(Tragedie in Biserica - Lipsa darurilor). Tot el continua spunand:
Acest simbol descrie cu siguranta atitudinea Domnului nostru Isus Hristos. A fost pregatit mai intai pentru lucrarile de pe pamant, lucrarea cu plugul. Si a fost pregatit penru altarul de jertfa - crucea. Fara interese marginale si avand un scop neclintit, El a mers - aproape cu precizie - catre cruce. Nu putea fi distras sau intors. A fost total devotat crucii, total devotat salvarii omenirii pentru ca era devotat voii Tatalui.

Domnul Isus Hristos a fost total devotat voii lui Dumnezeu.

Tu cat esti devotat lui Dumnezeu?

Doamne Te rog sa ma ajuti sa Iti fiu devotat Tie in totalitate, punandu-mi intreaga viata la picioarele Tale. Acelasi lucru Te rog si pentru cititorul acestui articol.

Domnezeu sa te binecuvinteze!!

Stoica Timotei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta va fi bagata in seama si apreciata ;)