miercuri, 3 iunie 2009

Un student s-a aruncat de la ultimul etaj al Politehnicii din Timisoara

Cu cateva minute in urma am primit o veste... o veste cutremuratoare... fiul lui Emil Bartos, un pastor baptist, s-a sinucis...
Tanarul s-a stins in fata colegilor, care povestesc socati ca de o vreme tanarul nu mai era in apele lui. Baiatul de 22 de ani nu isi revenise dupa moartea mamei sale, care a murit intr-un accident de masina.



Desi parea ca a depasit momentul, in realitate adunase o multime de restante si era in pericol sa repete anul.

Bunica lui il descrie ca pe un baiat linistit si foarte atasat de familie.

Tatal, pastor baptist, si-a luat sotia si cei sase copii si au plecat cu totii in America. Numai el nu s-a adaptat vietii de acolo. S-a intors in tara, desi ai lui au ramas peste ocean. A suferit teribil din ziua in care mama lui s-a stins.

Desi nu au nici un dubiu ca Lucian s-a sinucis, anchetatorii din Timisoara incearca sa afle macar pentru linistea apropiatilor ce s-a intamplat cu el de a luat aceasta decizie.

Pana acum n-a fost gasit niciun nici un de adio prin care tanarul de 22 de ani sa-si explice acest ultim gest. Desi de loc din Oradea, Lucian statea la Timisoara, impreuna cu sora lui. Cu toate ca erau apropiati, se pare ca nici macar ei nu i-a impartasit gandurile negre. Tatal studentului, care se afla acum in tara, se va ocupa de inmormantare.

Sursa: Stirile ProTV

Dumnezeu sa intareasca familia indoliata!

Stoica Timotei